Bestellen

Tijdens onze inkoopsessies vragen wij ons altijd af: wat is op dit moment “de Fashion”? Wij proberen dan ook zo te shoppen dat er voor ieder wat wils is, ook nog eens voor een leuk prijsje. Wanneer je iets spot wat je echt aan je collectie moét toevoegen, neem dan de volgende stappen:

Selecteer jouw Fashion item(s)

In het keuzemenu kun je aangeven hoeveel stuks je van dit product wilt, in welke maat je het graag wilt ontvangen en indien mogelijk, ook in welke kleur. Het product belandt dan in jouw shoppingbag. Wanneer hij hierin zit, betekent het niet dat hij ook gereserveerd is! Dit gebeurt pas wanneer je het betaalproces ingaat.

Make it yours!

Wanneer je uitgewinkeld bent, kun je op jouw shoppingbag klikken. Hier krijg je nog eenmaal een overzicht van jouw selectie. Weet je zeker dat dit is wat je wilt hebben? Klik dan op afrekenen.

Jouw gegevens

Vervolgens willen wij graag weten waar we het pakketje heen kunnen sturen. Wanneer jij een account aanmaakt, onthouden we jouw gegevens en wordt je op de hoogte gehouden van de nieuwste vibesfashion items en acties! De moeite waard dus. Ook kun je hier aangeven indien je het pakketje liever op een ander adres bezorgd wilt hebben.

Pay Pay Pay

Bij ons kun je 100% veilig betalen. Kijk voor meer informatie onder het kopje betalen

Levertijden

Natuurlijk heb je jouw bestelling het liefst zo snel mogelijk in huis. Helaas zijn er nog geen mogelijkheden om de producten dezelfde dag nog te bezorgen, maar wanneer je voor 15.00 jouw bestelling plaatst, verzenden we het diezelfde dag nog. Als het goed is heb je jouw pakketje dan de volgende werkdag binnen. Op zich best snel toch?! Indien je in het weekend besteld, zul je iets meer geduld moeten hebben. Meestal kun je jouw bestelling dan op dinsdag in huis verwachten.

Dit geldt helaas alleen voor bestellingen in Nederland. Wanneer je uit het buitenland besteld, zijn de levertijden logischerwijs iets langer.

Kosten

De standaardverzendkosten zijn € 6,95 voor bestellingen in Nederland en ook 6,95 voor België.

Verzendbevestiging

Zodra we jouw pakket hebben verzonden krijg je van ons een verzendbevestiging per e-mail. In deze e-mail kun je het trackingnummer van jouw pakketje vinden. Indien de code begint met 3S, kun je je pakket volgen door op de code te klikken. Als deze code begint met BUS, betekent dit dat jouw pakket met brievenbuspost verzonden is en kun je deze helaas niet traceren. Maar geen stress: spoedig zal jij jouw pakketje in je armen kunnen sluiten!

re
WhatsApp chat